Voleibaliştii de la Şcoala “Mihail Sadoveanu” premiaţi de primarul Vasile Tofan

Voleibaliştii de la Şcoala “Mihail Sadoveanu” premiaţi de primarul Vasile Tofan

Primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan i-a felicitat şi premiat în cursul zilei de miercuri pe voleibaliştii de la Şcoala “Mihail Sadoveanu”. La Turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – Volei masculin, şcoli generale, care s-a desfăşurat la Fălticeni în intervalul 20-22 aprilie, echipa Şcolii nr. 3 “Mihail Sadoveanu” a ocupat locul II pe podium. Voleibaliştii fălticeneni au câştigat grupa B, după trei victorii cu scorul de 3-0 din tot atâtea meciuri disputate, au învins în semifinale echipa Liceului Teoretic “A.B. Ilarian” din Dej, tot cu scorul de 3 – 0, fiind învinşi în finala competiţiei de Şcoala “B.P.Haşdeu” Constanţa.

Premiile au fost oferite de către primarul Vasile Tofan într-un cadru oficial, în faţa colegilor şi cadrelor didactice de la Şcoala “Mihail Sadoveanu” şi au constat în echipament sportiv. La rândul său, conducerea şcolii i-a premiat pe voleibalişti cu dulciuri şi sucuri.

“Merită să vă uitaţi cu admiraţie la aceşti colegi pentru că fac cinste şcolii, fac cinste oraşului. Este demn de toată lauda rezultatul pe care l-au obţinut şi de regulă cam aşa se întâmplă astăzi, cei care reuşesc să facă performanţă în sport au şi legătură mai strânsă cu şcoala pentru că sportul de performanţă înseamnă să ai şi inteligenţă. Eu sper ca, după câţiva ani, dacă nu toţi nouă macar câţiva dintre dânşii să ajungă la nivelul fostului mare voleibalist pe care l-a avut Fălticeniul, căpitanul echipei naţionale de volei a Râmâniei, Gabriel Udişteanu. Felicitări pentru toţi cei care faceţi parte din echipă, felicitări pentru toţi cei care v-au ajutat să ajunegţi aici, profesorilor, antrenorilor şi nu în ultimul rând merită apreciat suportul şi sprijinul pe care vi-l dau părinţii” a spus primarul Vasiel Tofan.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: